SBICafé
Biblioteca do Café
Search
Login
DSpace Home
→
Biblioteca do Café
→
Trabalhos de Evento Científico
→
SPCB - Simpósio de Pesquisa dos Cafés do Brasil
→
SPCB (02. : 2001 : Vitória, ES) – Resumos Expandidos
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
xmlui.ArtifactBrowser.SimpleSearch.filter.type
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
xmlui.ArtifactBrowser.SimpleSearch.filter.type
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 13 results for collection: SPCB (02. : 2001 : Vitória, ES) – Resumos Expandidos.
(0.077 seconds)
Now showing items 1-10 of 13
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Caracterização química e sensorial de bebidas e blends de cafés torrados tipo expressoChemical and sensory characterization of beverages and blends of express type roasted coffee
Pinto, Nísia Andrade Villela Dessimoni
;
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
;
Fernandes, Simone Miranda
;
Carvalho, Vânia Déa de
(
2001
)
Qualidade de grãos de café (Coffea arabica L.) armazenados em coco, com diferentes níveis de umidadeDry coffee cherries quality (Coffea arabica L.) stored with different moisture content
Silva, Rossana Pierangeli Godinho
;
Vilela, Evódio Ribeiro
;
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
;
Borém, Flávio Meira
(
2001
)
Avaliação da composição química de cafés (Coffea arabica L.) da região do Alto Rio Grande - Sul de Minas GeraisEvaluation of the chemical composition of coffee (Coffea arabica l.) from Alto Rio Grande - Southern region of Minas Gerais State.
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
;
Borém, Flávio Meira
;
Villela, Tulio Carvalho
;
Barrios, Bartolo Elias Barrios
(
2001
)
Efeito de diferentes graus de maturação do café (Coffea arabica L.) e diferentes temperaturas de secagem na qualidadeEffect of different degrees of maturation and different drying temperatures in the coffee (Coffea arabica L.) quality
Oliveira, Gilvana Aparecida de
;
Vilela, Evódio Ribeiro
;
Borém, Flávio Meira
;
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
;
Andrade, Ednilton Tavares de
(
2001
)
Açúcares totais, redutores e não redutores, extrato etéreo e umidade de diferentes padrões de bebida do café Arábica e do café ConilonTotal, reducing and non- reducing sugars, lipids and moisture content of different standards of Conilon and Arabica coffee beverages
Pádua, Flávia Renata Magalhães de
;
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
;
Fernandes, Simone Miranda
(
2001
)
Polifenóis, pH, acidez titulável total, sólidos solúveis totais, fibra bruta e resíduo mineral fixo de diferentes espécies de Café arábica e conilonPolyphenols, pH, total titrable acidity, total soluble solids, raw fiber and fixed mineral residue in different species of arabica and conilon coffee
Pádua, Flávia Renata Magalhães de
;
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
;
Fernandes, Simone Miranda
(
2001
)
Açúcares e sólidos solúveis em bebidas e blends de cafés torrados tipo expressoSugars and soluble solids on beverages and blends of express type roasted coffee
Pinto, Nísia Andrade Villela Dessimoni
;
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
;
Fernandes, Simone Miranda
;
Carvalho, Vânia Déa de
(
2001
)
Influência da época e tipo de colheita na qualidade do café (Coffea arabica L.)Influence of the date and harvest techniques on the coffee (Coffea arabica L.) quality
Carvalho, Cassio de
;
Borém, Flávio Meira
;
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
;
Silva, Fábio Moreira da
;
Hardoim, Pablo Rodrigo
;
Morais, Augusto Ramalho de
(
2001
)
Caracterização microbiológica e qualidade da bebida de cafés (Coffea arabica L.) da região Alto Rio Grande - Sul de Minas GeraisMicrobiological and drink quality characterization for coffees (Coffea arabica L.) produced in the Alto Rio Grande region - Sul de Minas Gerais
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
;
Freitas, Renil Franklin de
;
Borém, Flávio Meira
;
Villela, Tulio Carvalho
;
Barrios, Bartolo Elias Barrios
(
2001
)
Caracterização da composição química de grãos de cafés arábica (Coffea arabica L.) e Conilon (Coffea canephora P.)Characterization of the chemical composition of arabica (Coffea arabica L.) and Conilon (Coffea canephora P.) coffee grains
Fernandes, Simone Miranda
;
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga
;
Nery, Fernanda Carlota
;
Pinto, Nísia Andrade Villela Dessimoni
(
2001
)
Now showing items 1-10 of 13
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Sobre o SBICafé
Projeto
Sobre
Histórico
Equipe
Contato
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga (13)
Fernandes, Simone Miranda (7)
Borém, Flávio Meira (5)
Pinto, Nísia Andrade Villela Dessimoni (4)
Nery, Fernanda Carlota (3)
Pádua, Flávia Renata Magalhães de (3)
Villela, Tulio Carvalho (3)
Andrade, Ednilton Tavares de (2)
Barrios, Bartolo Elias Barrios (2)
Carvalho, Vânia Déa de (2)
... View More
Subject
Industrialização e Qualidade do Café (8)
Colheita, pós-colheita e armazenamento (5)
... View More
Date Issued
2001 (13)
xmlui.ArtifactBrowser.AdvancedSearch.type_type
Artigo (13)