SBICafé
Biblioteca do Café
Search
Login
DSpace Home
→
Biblioteca do Café
→
Teses e Dissertações
→
UFV - Teses
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
xmlui.ArtifactBrowser.SimpleSearch.filter.type
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
xmlui.ArtifactBrowser.SimpleSearch.filter.type
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 10 results for collection: UFV - Teses.
(0.085 seconds)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Divergência entre genótipos de café arábica para qualidade sensorialDivergence between arabica coffee genotypes for sensory quality
Sobreira, Fabrício Moreira
(
Universidade Federal de Viçosa
,
2013-12-10
)
Desenvolvimento de bebida à base de café adicionada de concentrado protéico de soro: da pesquisa mercadológica à avaliação sensorialDevelopment of a drink based on coffee added to whey protein concentrate: from marketing research to sensory evaluation
Goncalves, Aline Cristina Arruda
(
Universidade Federal de Viçosa
,
2009-06-24
)
Diversidade de leveduras endofíticas e epifíticas em frutos de café cereja (Coffea arabica L.) e sucessão durante a seca natural
Vale, Helson Mário Martins do
(
Universidade Federal de Viçosa
,
2009-05-08
)
Perfil sensorial e repetibilidade de provadores de cafés especiais em Minas Gerais
Pinheiro, Aracy Camilla Tardin
(
Universidade Federal de Viçosa
,
2019-07-24
)
Modeling of coffee ripeness and beverage quality using proximal and remote sensing
Martins, Rodrigo Nogueira
(
Universidade Federal de Viçosa
,
2022-06-09
)
Qualidade fisiológica e sensorial de sementes de café (Coffea arabica L.) produzidas em diferentes altitudes e faces de exposição da montanha
Hormaza Martínez, Paola Andrea
(
Universidade Federal de Viçosa
,
2017-02-16
)
Chemical and sensory composition of arabica and robusta coffee in response to modifications in the roasting processComposição química e sensorial de café arábica e robusta frente a modificações no processo de torração
Freitas, Valdeir Viana
(
Universidade Federal de Viçosa
,
2023-10-11
)
Avaliação da qualidade do café processado por via úmida, durante as operações e secagem e armazenagem
Rigueira, Roberta Jimenez de Almeida
(
Universidade Federal de Viçosa
,
2005-08-29
)
Variabilidade espacial e temporal da qualidade do café cereja produzido na região das Serras de Minas
Alves, Enrique Anastácio
(
Universidade Federal de Viçosa
,
2009-02-27
)
Terroir de café em lavouras no município de Araponga - MG
Silva, Samuel de Assis
(
Universidade Federal de Viçosa
,
2012-06-05
)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Sobre o SBICafé
Projeto
Sobre
Histórico
Equipe
Contato
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Alves, Enrique Anastácio (1)
Freitas, Valdeir Viana (1)
Goncalves, Aline Cristina Arruda (1)
Hormaza Martínez, Paola Andrea (1)
Martins, Rodrigo Nogueira (1)
Pinheiro, Aracy Camilla Tardin (1)
Rigueira, Roberta Jimenez de Almeida (1)
Silva, Samuel de Assis (1)
Sobreira, Fabrício Moreira (1)
Vale, Helson Mário Martins do (1)
Subject
Qualidade de bebida (10)
... View More
Date Issued
2020 - 2023 (2)
2010 - 2019 (4)
2005 - 2009 (4)
xmlui.ArtifactBrowser.AdvancedSearch.type_type
Tese (10)