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Navegação Brazilian Journal of Food Technology por título

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  • Zohreh, Didar (Instituto de Tecnologia de Alimentos – ITAL, 2020)
    To increase the functionality of dark chocolate, chlorogenic acids extracted from green coffee were added in free or encapsulated forms at different concentration (10, 20, 30, 40 and 50 mg/5 kg of free chlorogenic acids ...
  • Pino, Francisco Alberto; Vegro, Celso Luís Rodrigues; Assumpção, Roberto de (Instituto de Tecnologia de Alimentos – ITAL, 2017)
    A field study was carried out in the largest Brazilian city in order to evaluate the quality of coffee prepared and sold for out-of-home consumption, using a logit model. It was shown that the decision on coffee quality ...
  • Mendes, Lumena Cunha; Santos, Julio Cesar Freitas; Corrêa, Jessica Almeida; Alkimim Filho, Juarez Fabiano de; Silva, Danilo Vicente Reis da; Jesus, Leonardo Nonato de; Dibai, Wagner L. Souza (Instituto de Tecnologia de Alimentos – ITAL, 2016)
    A determinação de impurezas do café torrado e moído faz parte das análises que contribuem para assegurar o controle da qualidade do produto. O objetivo deste trabalho foi validar o procedimento metodológico de microscopia ...

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