SBICafé
Biblioteca do Café

Navegação Biblioteca do Café por assunto "ESTs"

Navegação Biblioteca do Café por assunto "ESTs"

Classificar por: Ordenar: Resultados:

  • Ivamoto, Suzana Tiemi; Pot, David; Lannes, Sergio Dias; Domingues, Douglas Silva; Vieira, Luiz Gonzaga Esteves; Pereira, Luiz Filipe Protasio (Editora UFLA, 2013-04)
    Os ácidos clorogênicos (CGAs) são compostos químicos importantes de Coffea spp. para a qualidade da bebida, pois eles interferem na adstringência e podem alterar o aroma e sabor da bebida. Aproximadamente 310.000 ESTs de ...
  • Alvarenga, Samuel Mazzinghy; Caixeta, Eveline Teixeira; Hufnagel, Bárbara; Thiebaut, Flávia; Maciel-Zambolim, Eunize; Zambolim, Laércio; Sakiyama, Ney Sussumu (Sociedade Brasileira de Genética, 2010)
    Sequences potentially associated with coffee resistance to diseases were identified by in silico analyses using the database of the Brazilian Coffee Genome Project (BCGP). Keywords corresponding to plant resistance mechanisms ...
  • Ivamoto, Suzana Tiemi; Pot, David; Lannes, Sergio Dias; Domingues, Douglas Silva; Vieira, Luiz Gonzaga Esteves; Pereira, Luiz Filipe Protasio (Editora UFLA, 2013-04)
    Chlorogenic acids (CGAs) are important chemical compounds of Coffea spp. related to beverage quality as they affect its astringency and can change its aroma and flavor. About 310,000 Coffea Expressed Sequence Tags (ESTs) ...

Buscar em toda a Biblioteca


Sobre o SBICafé

Navegar

Minha conta